Welkom bij de Geheeldt naar èèn Geheel training Manisha,

6 maanden waar jij een nog betere versie van jezelf zal worden!

Ik verheug me erop om deze 6 maanden samen met jou te huilen, lachen, groeien en bloeien.

Z

Datum & tijd:

ik zie jou op dinsdag 4 juni 2024 vanaf 17.30 en gaan 6 maanden  deze mooie tijd samen met elkaar beleven. Ik ben om 17.00 uur aanwezig. We starten om uiterlijk 18.30

Z

Locatie:

Industrieweg 12 2712 AB te  Zoetermeer

Z

Benodigdheden:

schaf een schrift/aanteken/notitieboek aan om je inzichten, vragen, verhalen en of opmerkingen gedurende de komende maanden  te noteren. Deze kun je met ons  of met je dierbaren thuis delen. Je kunt deze voor jezelf bewaren om later te kunnen reflecteren.

Z

Geheimhoudingsverklaring:

dinsdag starten we met het ondertekenen van de geheimhoudingsverklaring. Het is van belang dat we in alle vertrouwen deze weken met elkaar aan kunnen gaan. Alles wat gezegd en gedeeld wordt tijdens deze maanden, gebeurd op een VERTROUWDE manier en in een VEILIGE omgeving.

Z

Whatsapp:

wij communiceren via de Whatsapp. Je kunt  je vragen en inzichten met mij delen. Schroom niet en stel gerust je vragen. Er bestaan geen “domme vragen”. Door vragen te stellen en inzichten te delen leer je een hoop. Mocht je een bericht plaatsten, krijg je altijd dezelfde dag binnen 4 uur een antwoord. In sommige gevallen zie je dat ik het heb gezien en nog niet heb beantwoord. De reden kan zijn dat ik aan het werk ben. Ik beantwoord vanaf 8.00 uur tot 22.00 uur je vragen.  Huiswerk en meditatie opnames worden via de app gedeeld. De opgenomen meditatie wordt dezelfde dag in de app gedeeld.

Voorbereiding

Hieronder een aantal vragen die je in dient te vullen voor de start van de reflectie-avonden. Ik ontvang je antwoorden graag uiterlijk 3 juni 2024 op info@jouwoplaadpunt.nl  Neem je antwoorden bij de eerste cursus avond mee! 

Waar loop ik steeds tegenaan in het leven? Denk hierbij aan de rode draad in je leven.

 

Mijn grootste angst(en) in mijn leven is/zijn?

 

Mijn negatieve gewoonte(s) waar ik graag van af zou willen komen is/zijn?

 

Deze dingen heb ik zeker veranderd na deze 12 weken.

 

Ik verwacht dat ik na deze 12 weken?

 

Mijn grootste diepste wens(en) of verlangen(s) is/zijn?

 

Z

Betaling:

Heb je al betaald? Dan wil ik je daarvoor bedanken!

Heb je nog geen betaling gedaan? Klik dan hier om dat te voltooien. Mochten wij een andere afspraak hebben dan de online betaling? Dan hoef je geen betalingsactie te ondernemen!

 

Wij zien elkaar binnenkort!

Ik verheug me erop om deze 6 maanden samen met jou te huilen, lachen, groeien en bloeien.

Mocht je nog vragen hebben dan ben ik hier om ze te beantwoorden.