Welkom bij de GEHEELdT naar èèn GEHEEL training

6 maanden waar jij een nog betere versie van jezelf zal worden!

Ik verheug me erop om deze 6 maanden samen met jou te huilen, lachen, groeien en bloeien.

Z

Datum & tijd:

ik zie jou op dinsdag 2 april 2024 om 11.00 en gaan 6 maanden  deze mooie tijd samen met elkaar beleven. Ik ben om 10.00 uur aanwezig. We starten om 11.00. (graag voor 11.00 binnen zijn)

Z

Locatie:

Industrieweg 12 2712 AB te  Zoetermeer

Z

Benodigdheden:

schaf een schrift/aanteken/notitieboek aan om je inzichten, vragen, verhalen en of opmerkingen gedurende de komende maanden  te noteren. Deze kun je met ons  of met je dierbaren thuis delen. Je kunt deze voor jezelf bewaren om later te kunnen reflecteren.

Z

Geheimhoudingsverklaring:

dinsdag starten we met het ondertekenen van de geheimhoudingsverklaring. Het is van belang dat we in alle vertrouwen deze weken met elkaar aan kunnen gaan. Alles wat gezegd en gedeeld wordt tijdens deze maanden, gebeurd op een VERTROUWDE manier en in een VEILIGE omgeving.

Z

Whatsapp:

er komt een Whatsapp groep en een online omgeving om je vragen en inzichten met ons te delen. Schroom niet en stel gerust je vragen. Er bestaan geen “domme vragen”. Door vragen te stellen en inzichten te delen in de groep leren we van elkaar. Huiswerk en meditatie opnames worden zowel in de app groep als in de online omgeving geplaatst. Ik doe mijn best om alle vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. De opgenomen meditatie wordt dezelfde dag in de groep/ online omgeving gedeeld. In de online omgeving wordt een video opname samenvatting van de dag geplaatst.

Voorbereiding

Hieronder een aantal vragen die je in dient te vullen voor de start van de reflectie-avonden. Ik ontvang je antwoorden graag uiterlijk 28 maart 2024 op info@jouwoplaadpunt.nl  Neem je antwoorden bij de eerste cursus avond mee! Zodra ik jullie antwoorden heb, maak ik de whatsapp groep aan.

Waar loop ik steeds tegenaan in het leven? Denk hierbij aan de rode draad in je leven.

 

Mijn grootste angst(en) in mijn leven is/zijn?

 

Mijn negatieve gewoonte(s) waar ik graag van af zou willen komen is/zijn?

 

Deze dingen heb ik zeker veranderd na deze 12 weken.

 

Ik verwacht dat ik na deze 12 weken?

 

Mijn grootste diepste wens(en) of verlangen(s) is/zijn?

 

Z

Betaling:

Heb je al betaald? Dan wil ik je daarvoor bedanken!

Heb je nog geen betaling gedaan? Klik dan hier om dat te voltooien. Mochten wij een andere afspraak hebben dan de online betaling? Dan hoef je geen betalingsactie te ondernemen!

 

Wij zien elkaar binnenkort!

Ik verheug me erop om deze 6 maanden samen met jou te huilen, lachen, groeien en bloeien.

Mocht je nog vragen hebben dan ben ik hier om ze te beantwoorden.