Het transformatie spel

Belangrijke informatie:

Nieuwe adres per 1 september 2021: Industrieweg 12 te Zoetermeer

Giovanca neemt weer nieuwe ontspanningsmassage klanten aan!

FEM Behandeling: een behandeling voor mannen en vrouwen!

Jarenlang heeft Giovanca Hooi “losse massage behandelingen” gegeven en heeft gemerkt dat de meest effectieve manier is om op alle 4 de niveaus te werken. 

Van een massage wordt gezegd dat het rust brengt in lichaam en geest. Dat is ook zo, maar een reguliere ontspanningsmassage gaat lang niet zo diep als deze veelomvattende en stevige massage waarbij het fysieke, emotionele, energetische en mentale deel van jezelf een massage krijgt.

Daarom geeft zij tegenwoordig één type behandeling die zowel geschikt is voor vrouwen, mannen en kinderen vanaf 13 jaar. Een behandeling die alle ladingen, het fysieke, emotionele, energetische en mentale dekt.

De FEM behandeling

De FEM behandeling creëert fysieke, emotionele, energetische en mentale balans.

Dit is maatwerk; omdat iedereen uniek is en jij dus ook!

Deze sessie draait volledig om jou en om wat je bewust en onbewust nodig hebt.

Tijdens het voorgesprek en aan het begin van de lichaamsmassage voel ik aan wat je nodig hebt. Van daaruit bepaal en voel ik welke kennis en vaardigheden ik in moet zetten. Welke energetische, emotionele, mentale of fysieke methoden aansluiten op jouw behoeften, om van deze sessie meer te maken dan alleen een ontspanningsmoment. Ik werk dan ook niet volgens een vaste routine. Wil je, om wat voor reden dan ook, bij voorbaat al een methode toepassen of juist uitsluiten? Ook dat is geen enkel probleem. Geef het aan en ik respecteer je keuze.

Het Transformatiespel

Het Transformatiespel is een laagdrempelig, lichtvoetig doch zeer diepgaand middel om naar jezelf te kijken; je bewust te worden van de manier waarop jij vormgeeft aan je leven en aan je levensomstandigheden. Het spel helpt je om te begrijpen waarom je dit zo doet, en stelt je in staat om veranderingen aan te brengen. Je ontdekt zowel je sterke kanten en kwaliteiten als je belemmerende patronen en overtuigingen, er worden inzichten aangeboden en je wordt ondersteund in het doorbreken van blokkades en het zien van nieuwe mogelijkheden, zodat je tot verdere persoonlijke groei kunt komen. Bewustwording, zelfontdekking, zelfinzicht en toename van zelfliefde en zelfacceptatie zijn de belangrijkste doelen van het Transformatiespel.

JOUW SPELDOEL
Het spel kan gespeeld worden met twee tot vier spelers, onder begeleiding van één of twee gecertificeerde spelbegeleiders. De speeltijd varieert van één dag tot een heel weekend. Als speler bepaal je van tevoren een persoonlijk Speldoel, dat je middels het Spel wilt bereiken. Soms gaat het om een levensvraag, waarin je inzicht wil verkrijgen. Het kan echter ook gaan om het bereiken van een bepaalde, gewenste situatie. De spelleider begeleidt je  hierbij, zodat het Speldoel zo helder mogelijk wordt geformuleerd. Vervolgens delen alle spelers delen hun speldoel met elkaar, waarna het Spel kan beginnen. Binnen de groep speelt ieder zijn/haar eigen spel. Het is geen kwestie van “Ik tegen de ander”, maar van “Ik met mezelf”, ondersteund door de ander. Openheid, samenwerking en interactie worden gestimuleerd. Spelers leren zo ook van elkaar, in een sfeer van intimiteit en vertrouwen.

JOUW LEVENSPAD
Op het spelbord loop je als speler je eigen Levenspad. Je beweegt je achtereenvolgens door vier niveaus: het fysieke, het emotionele, het mentale en het spirituele. Op elk niveau kom je zaken tegen die je helpen om jouw speldoel te bereiken. Het kan bijvoorbeeld gaan om het verkrijgen van inzicht, het ontdekken van belemmerende patronen en/of overtuigingen en het succesvol doorbreken daarvan, het leren vertrouwen op je eigen intuïtie, het gebruiken van je eigen vrije wil, het je bewust worden van kwaliteiten etc. Soms confronterend, soms aanmoedigend, maar altijd leidend tot persoonlijke groei. M.b.v. een scorekaart houden jij en je medespelers de voortgang van je Spel, en daarmee je eigen ontwikkeling, bij.

BEGELEIDING
Het Transformatiespel wordt bij Pad van Groei begeleid door May Zeelen (www.beinig-one.nl) en mijzelf. Beide hebben we de zeer intensieve Transformation Game Facilitator Course in Findhorn (Schotland) gevolgd en met positief resultaat afgesloten. We mogen ons dus gecertificeerd spelbegeleiders noemen.

In principe wordt het Spel gespeeld in de praktijkruimte van Pad van Groei in Tilburg. In overleg kan ook voor een andere locatie gekozen worden.

TARIEVEN:

 • Eén dag het Transformatiespel spelen in de praktijkruimte in Tilburg: €107 per persoon, inclusief een lunch, koffie/thee/water en versnaperingen. Dag-workshops worden ruim van tevoren aangekondigd in de agenda.
 • Dag-workshop zijn ook op aanvraag te plannen (minimaal 2 deelnemers).   
 • Een weekend het Transformatiespel spelen in de praktijkruimte in Tilburg (minimaal 2 deelnemers): datum en prijs op aanvraag.
 • Een dag of een weekend het Transformatiespel spelen op locatie (minimaal 2 deelnemers): datum en prijs op aanvraag.

Regelmatig biedt Pad van Groei kennismakingsworkshops aan m.b.t. het Transformatiespel, tegen een zeer voordelig tarief. Zie hiervoor de agenda

Het Transformatiespel

Het Transformatiespel brengt op een prettige, speelse manier veranderingen teweeg. Het Spel inspireert, geeft helderheid en houdt je een spiegel voor. Het brengt je snel tot de kern van je vraag. Dit bordspel is ideaal om meer zelfkennis te krijgen en je doelen te bereiken.

Door het spelen van het Transformatiespel kun je                                                                                                
*     Problemen ophelderen
*     Relaties verbeteren
*     Je talenten herkennen
*     Inzichten opdoen
*     Jezelf en anderen beter leren kennen

Met wie kan je het Spel spelen                                                                                                                             
*    1-op-1 (jij en ik samen)                                                                                                                                                                          
*    Samen met je partner
*    Met je collega’s   
*    Eigenlijk is elke samenstelling bespreekbaar …

Tijdsduur
Het spel duurt zolang het duurt. Dit is nodig om de diepgang te kunnen behouden. Als we 1-op-1 spelen, kan het zijn dat we met 2 a 2,5 uur klaar zijn. Maar dat is dus lastig te voorspellen, en daarom plan ik gewoon lekker ruim: altijd een dagdeel. Met voldoende koffie, thee en iets lekkers erbij!

Kosten

In de 1-op-1 situatie vraag ik 95,- euro per spel. Kom je samen, dan reken ik 165,- euro per duo.
Wil je met meerdere mensen samen het Spel spelen? Neem dan vrijblijvend contact met me op! De prijs hangt af van de groepsgrootte en de daarbij behorende in te plannen tijd.

Een massage met diepgaande effecten

Tijdens en voorafgaand aan de FEM behandeling schenk ik aandacht aan jouw lichaam, ziel, energiebanen en -stromen, bewustzijn en onderbewustzijn.

Ik focus mij volledig op jou en zet alle kennis in die ik in mijn leven heb opgedaan, om jou te bieden wat je op dat moment nodig hebt.

De volgende methoden, of een combinatie komen aan bod tijdens de FEM behandeling:

 • Fysieke behandeling door een stevige of zachte aanpak van weefsels en spieren d.m.v. een massage
 • Geestelijke ontspanning
 • Wegnemen van lichamelijke en geestelijke pijnen waar mogelijk
 • Energetische blokkades oplossen
 • Energieveld schoonmaken en energie laten doorstromen
 • Traumaverwerking
 • Inzichten in patronen die jouw ontwikkeling of geluk in de weg staan
 • Ondersteuning, advies en tips om met die inzichten aan de slag te gaan
 • Gesprek, coaching

Maatwerk: waar heb jij behoefte aan?

Omdat de FEM massage maatwerk betreft en volledig om jou draait, kijken we samen waar je behoefte aan hebt. Dit is geen verplichting; je mag jezelf ook volledig aan mij overgeven. Ik kan heel goed aanvoelen wat je vooral onbewust nodig hebt en pas met zorg, voorzichtigheid en liefde de juiste methoden toe om aan jouw behoeften te voldoen.

FEM behandeling sessie 

 • Duur: 120 minuten.
 • Alleen in de praktijk.
 • Als een meditatie aan te pas komt, wordt het dezelfde dag naar je toe gestuurd via de Whatsapp.
 • Tijdens de FEM kan gebruik worden gemaakt van een Fysieke, Energetische, Emotionele of Mentale techniek.
 • De sessie is geschikt voor mannen, vrouwen en kinderen vanaf 13 jaar.
 • Te declareren via de aangesloten ziektekostenverzekeraars*

Disclaimer:

Ik ben geen helderziende en kan de toekomst niet voorspellen! Ik ben geen arts, en kan en mag geen diagnoses stellen. Bij bepaalde ziektebeelden adviseer ik altijd contact op te nemen met je (huis)arts. Mijn behandelingen helpen je vitaler, energieker en lekkerder in je vel te laten voelen.

Prijzen

Een Fem behandeling wordt aangeboden voor € 129,-  per sessie

Disclaimer:

Vanwege de remmende werking van herbelevingen zijn therapieën en/of sessies minder geschikt voor mensen die emotie-onderdrukkende medicijnen, slaapmiddelen of drugs gebruiken. De therapie is ook minder geschikt voor mensen die psychotisch zijn of daar erg gevoelig voor zijn.

De methoden die tijdens de FEM behandeling gebruikt kunnen worden en tevens als losse doe-het-zelf oplaadmomentjes of als online oplaadmoment zijn te boeken

Reading

Tijdens een reading worden blokkades opgespoord..

Healing

Jouw energieveld kan worden vervuild met energieën, emoties..

Meditatie

Mediteren is een krachtig instrument om je bewust te worden van jezelf..

Reiki

Usui Reiki wordt gebruikt om blokkades en lichamelijk ongemakken..

BARS

Tijdens een reading worden blokkades opgespoord..

Chakra Balancing

Jouw energieveld kan worden vervuild met energieën, emoties..

Tarotkaarten

Mediteren is een krachtig instrument om je bewust te worden van jezelf..

Voice Dialoque

Usui Reiki wordt gebruikt om blokkades en lichamelijk ongemakken..

Soul Body Fusion

Tijdens een reading worden blokkades opgespoord..

Deeksha

Jouw energieveld kan worden vervuild met energieën, emoties..

Hypnose

Mediteren is een krachtig instrument om je bewust te worden van jezelf..

Coaching

Usui Reiki wordt gebruikt om blokkades en lichamelijk ongemakken..

doTTERA aromatherapie

Tijdens een reading worden blokkades opgespoord..

Communicatie stijlen

Jouw energieveld kan worden vervuild met energieën, emoties..

Emotioneel Evenwicht

Mediteren is een krachtig instrument om je bewust te worden van jezelf..

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)

Jouw energieveld kan worden vervuild met energieën, emoties..

Systeem opstelling

Systeem opstelling Familieopstelling  Tafelopstelling..

Regressie therapie

Usui Reiki wordt gebruikt om blokkades en lichamelijk ongemakken..

Ben je toe aan een moment voor jezelf?

Dan is de FEM behandeling het ultieme cadeau aan jezelf!

Naast een heerlijke lichamelijke ontspanning werk ik aan de diepere lagen van jouw emotionele en mentale (onder)bewustzijn. 

Daarnaast krijg je voldoende informatie, tips en adviezen mee, zodat je ook na de massage met én voor jezelf aan de slag kan.

Wat fijn dat je zo flexibel bent omgesprongen met onze afspraak. De sessie in combinatie met ons gesprek heeft me heel goed gedaan. Jouw toegevoegde waarde ligt in dat je op diepere lagen kan werken, dat is niet iedereen gegeven. Giovanca je hebt een gouden hart!

Jaqueline

Ondernemer

FEM behandeling sessie 

 • Duur: 120 minuten.
 • Alleen in de praktijk.
 • Als een meditatie aan te pas komt, wordt het dezelfde dag naar je toe gestuurd via de Whatsapp.
 • Tijdens de FEM kan gebruik worden gemaakt van een Fysieke, Energetische, Emotionele of Mentale techniek.
 • De sessie is geschikt voor mannen, vrouwen en kinderen vanaf 13 jaar.
 • Te declareren via de aangesloten ziektekostenverzekeraars*

Disclaimer:

Ik ben geen helderziende en kan de toekomst niet voorspellen! Ik ben geen arts, en kan en mag geen diagnoses stellen. Bij bepaalde ziektebeelden adviseer ik altijd contact op te nemen met je (huis)arts. Mijn behandelingen helpen je vitaler, energieker en lekkerder in je vel te laten voelen.

Prijzen

Een Fem behandeling wordt aangeboden voor € 129,-  per sessie

Disclaimer:

Vanwege de remmende werking van herbelevingen zijn therapieën en/of sessies minder geschikt voor mensen die emotie-onderdrukkende medicijnen, slaapmiddelen of drugs gebruiken. De therapie is ook minder geschikt voor mensen die psychotisch zijn of daar erg gevoelig voor zijn.

Maak een afspraak

Neem een moment voor jezelf zodat je weer volledig opgeladen datgene kan blijven doen waar jij het beste in bent.