Lieve jij,

Allereerst wil ik je hartelijk bedanken voor de aanschaf van mijn boek GEHEELdT naar één GEHEEL. Ik hoop dat het niet alleen een plezierige leeservaring* was, maar dat het je ook nieuwe inzichten heeft gebracht. 

Dit jaar staat in het teken van zichtbaarheid, zowel voor mezelf als voor mijn bedrijf Jouwoplaadpunt. Daarom wil ik je graag om een gunst vragen.

Zou je de tijd willen nemen om een review over mijn boek te schrijven?

Dat helpt mij. Zodat ik weer anderen kan helpen. Jouw mening vergroot ook de zichtbaarheid van mijn boek op de sociale media en kan anderen motiveren om het te kopen.  

Je kunt je review delen op www.jouwoplaadpunt.nl/winkel.

Volg dezelfde stappen als bij het aankopen van het boek online. Scroll naar beneden, naast de beschrijving staat het kopje ‘beoordeling’. Klik daarop en deel je review.

Als dit niet jouw voorkeur heeft, stuur dan je review naar info@jouwoplaadpunt.nl. Laat me weten of ik je naam mag gebruiken, of een fictieve naam, en of ik stukjes van je review mag delen op diverse sociale media en je daarin mag vermelden.

Hier zijn een paar suggesties voor wat je in je review kunt opnemen: 

  • Wat vond je het meest boeiende/de moeite waard aan het boek?
  • Welke inzichten heeft het boek je gebracht?
  • Zijn er specifieke passages die je bijzonder hebben geraakt? 
  • Zou je het boek aan anderen aanraden, en zo ja, waarom?

Als je geen formele review wilt schrijven, zijn korte opmerkingen ook zeer welkom. 

Ga je op vakantie en neem je het boek mee? Stuur dan via de app op de plaats van bestemming een foto van jezelf met het boek. Wil je liever niet herkenbaar op de foto? Een foto van het boek met op de achtergrond de omgeving is ook leuk. Lees je het op een andere (bijzondere) plek? Maak een foto! Ik zou het fantastisch vinden om het boek op verschillende locaties te zien. Hierdoor kan ik geweldige posts maken en zo de zichtbaarheid van mijn boek vergroten. Je doet me een groot plezier als je een bijdrage wilt leveren.

Als dank daarvoor, houd ik eind maart een loting onder de mensen die een review hebben ingestuurd.

Je maakt kans op een FEM-behandeling en een gesigneerd boek om aan iemand cadeau te geven.

 

Bedankt voor je medewerking en steun! Jouw mening betekent veel voor mij en mijn werk.

*Tot mijn grote spijt zitten er, ondanks dat drie mensen er onafhankelijk van elkaar naar hebben gekeken, toch nog wat spel- en taalfoutjes in het boek. Ik bied je hiervoor mijn oprechte verontschuldigingen aan. In een volgende druk zullen de foutjes zijn gecorrigeerd. 

Liefs, Giovanca