Reflectietraining

Word een nóg betere versie van jezelf!

Met deze training, een programma van 12 weken, groei je als persoon, zodat jij beter op je werk kunt presteren, de balans weer kunt vinden tussen werk en privé. we creëren als het ware jouw nieuwe identiteit. Je leert waardevolle (levens)lessen die je direct resultaat brengen en die je de rest van je leven zowel in je privé leven en op je werk kan blijven toepassen.

Er komen 12 verschillende thema’s aan bod. Zo leer je samen met de andere cursisten te reflecteren en word je bewust van eventuele oude en niet ondersteunende patronen. Je krijgt inzicht in waar deze patronen vandaan komen en hoe deze je nu, bewust of onbewust, belemmeren in de keuzes die je maakt.

Je leert jouw gedachten en emoties te herkennen, erkennen en hoe je er expressie aan kan geven om ze los te kunnen laten en te transformeren. Zodat jij in het leven en op werk gebied kan bereiken, wat jij wilt bereiken. Na de cursus ben je een reflectiekanjer en heb je de middelen in handen om jezelf én anderen te helen, wanneer oude of nieuwe blokkades zich presenteren.

Het doel van de Reflectietraining is…

 • jou helpen te bereiken, wat tot nu toe onmogelijk of buiten jouw bereik leek;
 • jou weer in contact te brengen met de “wie ik ben / wat ik wil”
 • jou te leren weer balans te creëren tussen werk en privé
 • zonder na te denken het belemmerende deel van jouw geest te neutraliseren
 • te verbeteren naar meer effectiviteit en alertheid
 • jou te leren hoe je op elk moment onder elke omstandigheid in je leven toch in bloei kunt staan!

Na de Reflectietraining heb jij geleerd…

 • hoe je je verbindt met  jouw innerlijke zelf;
 • jouw behoeften en/of doelen te realiseren;
 • jouw concentratie te verhogen;
 • hoe je innerlijke rust creëert;
 • stress te verlichten;
 • je te concentreren op de dingen die er voor jou toe doen;
 • ervaringen uit het verleden los te laten om met meer vertrouwen naar de toekomst te kunnen kijken.

Thema’s Reflectietraining

Meer energie op het werk

Leer hoe je, je energie in balans kunt houden,het beste ermee om kunt gaan zodat je in balans en opgeladen zowel op je werk en thuis kunt zijn.

Wat heb ik te bieden als werknemer?

Ontdek waar jij goed in bent en de meerwaarde voor je werk.

Durven doelen te stellen

Durf doelen te stellen en in mogelijkheden te denken. Doelen stellen met lef!

De rugzak

Wat draag jij bewust of onbewust met je mee? Je leegt jouw rugzak van de dingen, werk gerelateerde situaties die je niet meer nodig hebt.

De wandeling naar succes

We bekijken naar wat succes voor jou betekent en hoe je de juiste collega`s  om je heen verzamelt om succesvoller te zijn op of in je werk

Je fundament

De verbinding met jezelf neerzetten waardoor je , je leven en je werk vanuit je potentieel kunt gaan doen.

Rediscover your power

Ontdek de innerlijke oerkracht die je in je hebt zodat het weer kan gaan stromen.

Systemisch werk

Hier worden de onzichtbare belemmeringen in kaart gebracht en opgelost.

Persoonlijk ontwikkel plan

Je leert dat je zelf jouw toekomst kan bepalen. Dat jij je eigen verantwoordelijkheid in handen kan nemen. Je leert om jouw eigen toekomst op werkgebied bewuster dan ooit, zelf te creëren.

Verborgen boodschap van woorden

Woorden zijn maar woorden? Echt niet! Leer  het effect en invloed die bepaalde woorden hebben op jou, jouw omgeving en  collega`s

Veerkrachtig omgaan met emoties

Leer omgaan met situaties die je raken, leert ze te herkennen, erkennen, los te laten en transformeren.

Extra's

Een eigen Facebook- of WhatsApp groep met jouw medecursisten, een ondersteunende massage, meditatieopnames, persoonlijke coaching en vooral héél veel leuke cursusdagen of – avonden met resultaten waar je de rest van jouw leven van profiteert!

Jouw persoonlijke coach, trainer en begeleider

Giovanca Hooi staat gedurende de looptijd van de Reflectietraining voor jou klaar.

Laat je begeleiden, coachen, trainen en ondersteunen door deze professionele, ervaren en warme persoonlijkheid.

De Reflectietraining wordt aangeboden: in een wekelijkse, maandelijkse of privé vorm.

12-wekelijkse Reflectietraining (avonden)

Deze 12-wekelijkse variant wordt op een vaste avond in de week gegeven, van 19:30 tot circa 22:00 uur. Belangrijk is dat je bereid bent en de tijd ervoor neemt om echt aan de slag te gaan met de dingen die je leert en het huiswerk dat je meekrijgt.

Het snelle tempo maakt deze cursus zeer intensief en tegelijkertijd enorm effectief. Als jij behoefte hebt aan een snelle transformatie, een nieuwe identiteit en voelt dat je niet langer wilt wachten, is deze optie zeker aan te raden.

Normale prijs € 2500,-

Speciale versoepelingskorting van €901,-

Je betaald nu slechts  €1599,- ex BTW

Belangrijke informatie

 • 12 cursusavonden en 1 terugkomdag
 • 15% korting op een ondersteunende ontspanningsmassage van 1 uur
 • WhatsApp groep met medecursisten
 • Naslagwerk
 • Begeleidende coaching waar nodig
 • Locatie: nog te bepalen in Zoetermeer of op de werkplek
 • Start datum: Dinsdagavond 14 of 21 september 2021 t/m 7 of 14 december 2021. In overleg wordt er bepaald of we in de herfstvakantie doorgaan.
 • Tijd: Start-tijd cursus 19.00 tot 21.30 uur (inloop vanaf 18.30)
Het geeft heel veel zelf inzichten en je kan het zowel zakelijk als privé toepassen.

 

Denise

Best confronterend voor mij. Maar wel nuttig.

 

Sadia

Ik raad deze cursus aan veel mensen om mij heen aan omdat hij voor mij enorm waardevol is geweest en is.
Heleen

Top, voorbeelden en het inspelen op de groep waar wij behoefte aan hebben. Tip, blijf doorgaan zoals je nu doet!
Monique

Deze cursus geeft inzichten in je leven.

 

Marlie

Wat fijn om die meditaties te ontvangen. De affirmaties pas ik thuis vaak toe.
Mariska

Veelgestelde vragen

Betalingen

Welke betaalmogelijkheden zijn er?
De training kan volledig of deels door je werkgever betaald worden. Vraag je werkgever naar de mogelijkheden. Alle facturen dienen binnen 14 dagen betaald te worden.
Wat als ik voortijdig stop met de training?
De betalingsovereenkomst geldt voor de gehele training. Het gehele bedrag moet worden voldaan, ook als je zelf besluit de training niet af te maken of vroegtijdig te stoppen. Dit geld ook bij mondelinge toezeggingen.
Wat wordt er verstaan onder vroegtijdig stoppen van de cursus?
De deelname aan de cursus begint op het moment dat het voorbereidings formulier ingevuld en ingediend is op het e-mailadres: info@jouwoplaadpunt.nl

Cursusavonden en -dagen – aanwezigheid – verzuim – vakantie

Wanneer zijn de cursusavonden of -dagen?
Bij de 12-wekelijkse Reflectietraining vindt de training elke dinsdagavond of op een andere avond plaats, van 19:30 tot circa 22:00 uur. Mocht je niet in de gelegenheid zijn op dinsdag, dan kan er bij voldoende animo gekeken worden naar een alternatieve avond. Geef dit bij de inschrijving aan.

Bij beide trainingen is het wenselijk dat je elke trainingsavond of -dag aanwezig bent. Samen met de andere cursisten vorm je een groep waarmee je deze bijzondere reis aangaat. Daarom is het belangrijk er voor elkaar te zijn en elkaar te steunen, alleen al door je aanwezigheid.

Wat als ik een keertje niet kan?
Als je wegens ziekte of een andere dringende reden niet aanwezig kan zijn op een avond of zondag, meld dit dan tijdig.
Gaat de training door tijdens (school)vakanties?
In principe worden de vakantieweken overgeslagen. Alleen als de gehele groep besluit door te willen gaan tijdens een vakantieperiode, kan dit gezamenlijk besproken worden.

Naslagwerk

Wat voor rol spelen de meditaties?
Een belangrijke ondersteuning van de Reflectietraining zijn meditaties. Deze meditaties worden op maat gemaakt tijdens de trainingsavonden of -dagen. De meditaties worden ter plekke opgenomen en gedeeld met de groep, zodat ze ook buiten de training om beluisterd kunnen worden, om bijvoorbeeld patronen op een dieper niveau te veranderen.

Deze meditaties mogen niet gedeeld worden met derden, omdat ze specifiek gericht zijn op de dynamiek binnen de groep. Algemene ondersteunende meditaties, ook voor derden, zijn overigens wel te koop, stuur hiervoor een e-mail naar info@jouwoplaadpunt.nl

Wat wordt bedoeld met huiswerk?
Iedere trainingsavond of -dag krijg je huiswerk mee. Zo ga je de ene keer aan de slag met wat je zojuist geleerd hebt en een andere keer bereid je je vast voor op de volgende training. Het is aan jezelf om te bepalen hoeveel tijd je hieraan besteedt. Hoe meer aandacht je besteedt aan het huiswerk, hoe dieper de transformatie en de uitwerking van de Reflectietraining. Zo kan je makkelijker meepraten over het proces dat jij meemaakt en wanneer blokkades zich aandienen, kan ik je direct helpen. Dit is overigens ook erg leerzaam voor de gehele groep.

Overige vragen

Hoe groot is de groep?
De groep verschilt per periode van grootte. Vertrouw erop dat de groep zich vormt naar wat jij nodig hebt. De groep is in ieder geval nooit groter dan 12 personen. Zo is er voldoende tijd, ruimte en aandacht voor individuele ondersteuning en begeleiding.
Waarom moet ik een geheimhoudingsverklaring invullen?

Een nóg betere versie van jezelf kan het best ontstaan in een veilige omgeving. Die omgeving bied ik jou op meerdere niveaus. De geheimhoudingsverklaring zorgt ervoor dat je de vrijheid ervaart om eerlijk naar jezelf en anderen te kijken én om daarover te praten. Zo kan je jezelf zijn, je diepste emoties tonen en bespreken wat je wilt bespreken, zonder je zorgen te maken of je ergens voor te schamen. Alles blijft binnen de groep en iedereen respecteert elkaar en elkaars proces.

Tegen cursisten die zich niet aan de geheimhoudingsverklaring houden, wordt aangifte gedaan (dit is gelukkig nog nooit voorgekomen).

Voor wie is de training geschikt?
Deze Reflectietraining is voor iedereen geschikt voor werknemers. .

 

Door wie wordt deze cursus gegeven?
Ik, Giovanca Hooi, heb deze cursus volledig zelf bedacht, ontworpen en ingericht. Ik ben jouw persoonlijke coach, trainer en begeleider gedurende de hele periode. Lees hier gerust meer over mij. Het kan zijn dat er voor bepaalde onderwerpen een gastdocent aanwezig is ter ondersteuning, dit laat ik vooraf duidelijk aan de groep weten.