De opladers

Wij zijn er voor je

Giovanca Hooi als oprichter van Jouwoplaadpunt heeft sinds 2005 haar bedrijf alleen opgericht en gerund. Haar missie is om een landelijke Oplaadpunten voor de mens op te richten. Een punt waar jij als persoon kan gaan om niet je laptop, auto of telefoon op te laden, nee om jezelf op te laden. Opladen is een groor en breed begrip. Wat een wandeling als een oplaadmoment voor de ene kan zijn, kan juist Fysieke , emotoiniele , energetische of mentale behandeling een oplaadmoment. Even uit huis en tijd voor zichzelf nemen. Ze is nu begonnen om met 2 anderen samen te werken en wil graag anderen uitnodigen om het team ook te komen versterken.

Giovanca Hooi

Giovanca Hooi

Oprichter Jouwoplaadpunt

Belangrijk voor haar cliënten is dat Giovanca al haar levenservaring inzet om andere mensen te helpen.

Meer informatie

Leon van Noort

Leon van Noort

Massagetherapeut

Leons kwaliteit ligt in het helpen van mensen en het herstellen van hun balans .

Meer informatie

Iris Mollet

Iris Mollet

Soul Body Fusion facilitator teacher

Iris leeft vanuit de gedachte dat alles wat op haar pad komt bijdraagt aan haar persoonlijke ontwikkeling.

Meer informatie

Ook een oplader worden?

Jouwoplaadpunt is op zoek naar jou!

Jij die ook een bijdrage wilt leveren aan de Fysieke, Energetische Emotione of Mentale welzijn van de mens.

Maak een afspraak door een mail te sturen naar info@jouwoplaadpunt.nl zodat we onder het genot van een drankje kunnen kijken hoe we elkaar kunnen versterken.

Een kop

In tegenstelling tot wat algemeen aangenomen wordt is Lorem Ipsum niet zomaar willekeurige tekst. het heeft zijn wortels in een stuk klassieke latijnse literatuur uit 45 v.Chr. en is dus meer dan 2000 jaar oud. Richard McClintock, een professor latijn aan de Hampden-Sydney College in Virginia, heeft één van de meer obscure latijnse woorden, consectetur, uit een Lorem Ipsum passage opgezocht, en heeft tijdens het zoeken naar het woord in de klassieke literatuur de onverdachte bron ontdekt.