Filosofie

Het ontstaan van….

Nadat ik een collega een behandeling had gegeven, belde hij me na twee weken op en zei: Je hebt gouden handen! Ik liep al zes maanden bij de fysio en jij hebt me met één behandeling van mijn klachten af geholpen. Waarom ga je niet voor jezelf beginnen en mensen met je gouden handen helpen?  Ik zei…joh, ik heb een kind van drie jaar, weet niks van
bedrijfsvoering, laat staan een eigen bedrijf starten. En toch kriebelde het idee om als ondernemer aan de slag te gaan en mensen blij te gaan maken, zoals ik hem blij had gemaakt.

In 2004 heb ik een cursus ondernemen gedaan, liet een meisje van toen 12 jaar oud een website bouwen, noemde mijn bedrijf Consciouslife en ben aan de slaag gegaan.

In 2014 heeft Liz Vedder van hbbcommunicaties mij geholpen  mijn bedrijf een nieuwe wending te geven en zo is de naam Jouwoplaadpunt ontstaan. Het dekt de lading van hoe mensen zich voelden en voelen als ze bij mij een behandeling hebben gekregen. De meesten ervaarden het komen bij mij in de praktijk als naar een oplaadpunt gaan.

Door de jaren heen heb ik heel veel mensen mogen en kunnen helpen met persoonlijke ontwikkelingen om van hun lichamelijke klachten af te komen. Ik heb adviezen kunnen geven, mogen inspireren, coachen, trainen en workshops geven. Alle trainingen, workshops en cursussen    heb ik zelf in de loop der jaren ontwikkeld  door goed te observeren naar wat men nodig heeft, door try outs te doen  en heel goed naar feedback te luisteren.

Zodat jij altijd in bloei kunt staan!

Daarna….

Nadat ze jaren praktijk aan huis heeft gehad, heeft ze in 2019 besloten een praktijk buiten huis te huren om zo een andere draai aan haar bedrijf te geven. Ze heeft zoveel leuke mensen thuis mogen ontvangen die haar dochter hebben zien opgroeien, zich volledig thuis voelden bij haar (alsof ze bij een vriendin op bezoek gingen met een extra dimensie) en daar is ze heel dankbaar voor! Haar motto is dat ze de mens wil helpen om ondanks alles altijd in bloei te staan!

Het was fantastisch, alleen was zij ook gegroeid en moest er op een andere manier voor haar dochter zijn, omdat deze ook ouder was geworden. 

Nadat ze jaren alles zelf heeft gedaan, van het bedenken van behandelingen tot het bouwen van de websites, is ze nu klaar voor de Next level! 

Samenwerken, behandelingen en het vertrouwen uit handen geven  aan mensen die ook heel goed zijn en haar filosofie met haar delen, zodat ze zich meer kan gaan concentreren op andere taken zoals de FEM behandeling, zwangerschapsmassages, kindermassage, cursussen, workshops en trainingen.

En nu…..

Is Giovanca nog steeds werkzaam op een leuke mooie locatie en nu samen met twee anderen. Leon van Noort en Iris Mollet versterken momenteel het team van Jouwoplaadpunt met hun eigen expertises. De een doet het als vrijwilliger op een wat lagere tempo en de ander is zijn passie weer aan het leven om de ander te helpen opladen.

Giovanca Hooi is momenteel gestopt met de gewone massagebehandelingen en geeft alleen de FEM behandeling, waar een massage een onderdeel van de behandeling kan zijn en de zwangerschaps- en kindermassage. Alle andere lichamelijk gerelateerde klachten, ontspannings-, hoofd-, nek- en schoudermassagebehandelingen neemt Leon van Noort van Jouwpuurheid over. Giovanca neemt alleen klanten voor de FEM behandeling aan. Door het werken met het geheel heeft ze gemerkt dat het de mens daardoor een boost geeft en dat men grote stappen zet, dat veranderingen zichtbaar zijn en dat mensen die voor die behandeling komen klaar zijn voor de Next level.

Successful people never succeed alone, they are humble enough to admit their weakness and surround themselves with those who are strong in the areas that they are weak.

Voor later…..

Zoals het de meest gewone zaak van de wereld is geworden om onze gadgets op te laden, zo moet het ook de gewoonste zaak van de wereld worden dat wij onszelf gaan laden of thuis of door hulp van een ander!

Ze wil haar boek uiteindelijk gaan publiceren om zo de ander handvatten, levenslessen mee te geven om zichzelf te kunnen helen en op te kunnen laden . Ze is ervan overtuigd dat wij als mensen veel meer in staat zijn dan we zelf denken. 

Wat Giovanca binnenkort in Zoetermeer en later graag wil is dat er een Jouwoplaadpunt in elke stad te vinden is. Een plek waar men zich kan gaan opladen op verschillende manieren, waar men verschillende oplaadmogelijkheden kan vinden onder één dak. Voor de een is een massage een oplaadmoment, voor de ander een schoonheidsbehandeling, acupunctuur, cursus, workshop, training of iets anders.

Ze is momenteel op zoek naar een fijne, rustige, grote locatie waar ze meer oplaadplekken kan creëren, waar meer opladers hun expertises kunnen bieden aan jou om jezelf op die manier op te kunnen laden. Weet jij zon leuke locatie? Neem dan contact met haar op.

If you want to go fast, go alone. If you want to go far go together.