Over ons

Jouw opladers

Alle behandelingen door Giovanco Hooi en Leon van Noort zijn te declareren via de aangesloten ziektekostenverzekeraars*

Giovanca Hooi

Belangrijk voor haar cliënten is dat Giovanca al haar levenservaring inzet om andere mensen te helpen. 

Voor deze behandelingen kun je bij Giovanca Hooi terecht: (bestaande klanten kunnen nog steeds terecht bij Giovanca voor de behandeling die ze gewend zijn)

 

Leon van Noort

Leon van Noort heeft in 2020 besloten om zijn passie weer op te pakken. Opgeleid als fysiotherapeut was hij gestart met het behandelen van mensen zowel in praktijken als een verpleeghuis.

Hij ziet dat mensen baat hebben bij ontspannende en natuurgeneeswijze therapieën. Jouw Puurheid helpt je om je lichaam en geest gezond en in balans te houden.

Voor deze behandelingen kun je bij Leon van Noort terecht:

Alle behandelingen door Giovanco Hooi en Leon van Noort zijn te declareren via de aangesloten ziektekostenverzekeraars*

Iris Mollet

Iris Mollet is Verbindend, Klantgericht, Integer, Empathisch en Ondersteunend. Als  vrijwilliger bij Jouwoplaadpunt heeft ze Soul Body Fusion® als een werkvorm gevonden waar ze de ander kan helpen. Dat doet ze wel op een veel lager pitje, binnen haar beperkingen, door lange termijn klachten na 2 x behandeltrajecten van borstkanker.

Ook een oplader worden?

Jouwoplaadpunt is op zoek naar jou!

Jij die zich kan vinden in de missie en visie van Giovanca Hooi en ook een bijdrage wil leveren aan het Fysieke, Energetische Emotionele en/of Mentale welzijn van de mens.

Maak een afspraak zodat we onder het genot van een drankje kunnen kijken hoe we elkaar kunnen versterken.