Oplader: Leon van Noort 

Leon van Noort 

Iris leeft vanuit de gedachte dat alles wat op haar pad komt bijdraagt aan haar persoonlijke ontwikkeling, haar levensdoel.

Deze leer-ervaring, kennis en vaardigheden, draagt ze graag over aan anderen zodat zij zich kunnen opladen en weer in hun kracht voelen staan in verbinding met zichzelf, met hun ziel/ hoger zelf en hun omgeving.

Soul Body Fusion

Dit jaar is Soul Body Fusion® op haar pad gekomen waar ze zelf veel baat bij heeft en nu voor haar ook een werkvorm is gebleken waar ze anderen mee kan helpen. Dat doet ze wel op een veel lager pitje, binnen haar beperkingen, door lange termijn klachten na 2 x behandeltrajecten van borstkanker.

Mensen hun kracht laten her-inneren, daar haalt zij haar energie uit; herstellen van de verbinding met zichzelf, met hun ziel en met hun omgeving.

Ze is Verbindend, Klantgericht, Integer, Empathisch en Ondersteunend.

Gecertificeerd

Ze heeft tijdens haar werkzame leven, ten bate van haar persoonlijke ontwikkeling, en ter verwerking van opgelopen trauma’s therapieën gevolgd en psychologen bezocht (EMDR) en is ze gecertificeerd voor de volgende cursussen: Competentie Coachopleiding voor hoger opgeleiden, Mediation voor hoger opgeleiden, Training Helder waarnemen voor professionals, Workshop en Training ontwikkel cursus, Vertrouwenspersoon opleiding, Verbindend communiceren workshops. en dus dit jaar kwam de Soul Body Fusion® op haar pad via het mooie boek de Adelaar en de Kondor en heeft ze zich gecertificeerd tot Soul Body Fusion®Practitioner en Soul Body Fusion® Teacher.

Leuk om te weten

Ze zingt in een koor en probeert met gezonde voeding en regelmatig bewegen en ontspannen en met Soul Body Fusion er voor zichzelf, haar gezin en anderen te zijn.

O ja, je mag haar 1 x per 2 maanden graag wakker maken voor 2 porties goede huis gemaakte Tiramisu van Il Trullo.