Dé plek waar jij je fysiek, emotioneel, energetisch en mentaal op kunt laden

Alles omvattend

Momenten om te genieten, lachen, ontspannen en om voor elkaar te zijn.

Om te reflecteren, helen en op te laden.

Training

11 weken – 11 thema`s – meditatie – coaching –  – dans – muziek en nog veel meer

volledig GEHEEL

 

Na deze weken voel jij je

 • Gelukkiger
 • Energieker
 • Helenden vermogend
 • Emotioneel in balans
 • Eigen- wijzer
 • Liefdevoller

Word weer één GEHEEL, de nóg betere versie van jezelf in 12 weken!

Wees die persoon die er elke dag voor kiest om buitengewone beslissingen te nemen.

Na de zelfstandigheid van mijn kind belandde ik in een midlife crisis, waarbij ik me afvroeg wie ik was los van mijn zorgende rol. Jarenlang had ik mijn eigen behoeften opzij gezet. De vrolijke versie van mezelf veranderde in een prikkelbare, piekerende persoon zonder helder zelfbeeld. De overgang kreeg de schuld, maar was het echt de oorzaak?

Van een sterke, doelgerichte vrouw transformeerde ik in een onzekere, twijfelende versie die haar levensmissie kwijt was. Het ouder worden bracht zoveel onzekerheid met zich mee dat ik depressief werd, enkel gefocust op het einde van het leven.

Na een dieptepunt in 2021, met opname in een instelling vanwege PTSS, besloot ik deze universele methode en mijn persoonlijke levensverhaal die ik vanaf 2015 privé en met cursisten deelde, nu met de wereld te delen. Mijn persoonlijke levensverhaal, lang verborgen, de universele methode die me geholpen heeft weer uit de dal te komen is nu in dit boek verweven.

Mocht je herkennen in een deel van mijn verhaal? Dan help ik jou doormiddel van deze training, een programma van 12 weken, groeien je als persoon, we creëren samen als het ware jouw nieuwe identiteit. Je leert waardevolle (levens)lessen die je direct resultaat brengen en die je de rest van je leven kan blijven toepassen.

We behandelen 11 verschillende thema’s. Zo leer je samen met de andere cursisten in een fijne omgeving te reflecteren en word je bewust van eventuele oude en niet ondersteunende patronen. Je krijgt inzicht in waar deze patronen vandaan komen en hoe deze je nu, bewust of onbewust, belemmeren in de keuzes die je maakt.

Je leert jouw Gedachten en EmotiesHerkennen, Erkennen,  Expressie aan te geven  Loslaten en Transformeren. Zodat jij in het leven kan bereiken, wat jij wilt bereiken.

Na de cursus ben je GEHEELT naar één GEHEELen heb je de middelen in handen om jezelf én anderen te helen, wanneer oude of nieuwe blokkades zich presenteren.

Je voelt je Gelukkiger – Energieker – dieper verbonden met je zelf -Helend vermogen –Emotioneel meer in balans – in contact met je Eigen wijsheid –  en voel je de zelf Liefde weer volledig stromen.

Voor wie ?

Voor jou

  in deze levensfase waarin je soms het gevoel hebt overbodig te zijn nu de kinderen zelfstandiger zijn.

Ouder worden een harde realiteit is waar je niet omheen kunt.

De nachten van ongestoord doorslapen veranderd zijn in piekerende momenten.

Dat je denk dat iedereen om je heen perfect gelukkig is, terwijl jij rondloopt met ongelukkige gevoelens.

Herkenbare vragen?

 • Vraag je af wat je doelen zijn naast werk, gezin, en dagelijkse stress.
 • Stel jezelf de vragen “WIE BEN IK?” en “WAT WIL IK?” in deze fase van je leven.
 • Wat is er gebeurd met de dromen van vroeger? Zijn ze nog haalbaar?
 • Vind je het moeilijk om je levensdoelen te bereiken?
 • Lijkt geluk altijd buiten bereik, en voel je een constante leegte in je hart?
 • Doe je je best, maar lijkt het niet te lukken?
 • Voel je je moe en leeg na een dag werken of tijd met bepaalde mensen?

Heb je 2 of meerdere vragen met ja beantwoord, dan is deze training zeker iets voor jou!

 

Het programma

Week 1

N

Alles is energie

Leer over wat energie voor jou is en wat je ermee kan. Ontvang de middelen waarmee je in balans, bij jezelf en opgeladen blijft.

Week 2

N

Ik ben

Wie was jij? Wie ben je nu? Wie wil je zijn? Je herontdekt jouw identiteit en je leert hoe je kunt zien wie je wilt zijn.

Week 3

N

A thousand words

Woorden zijn maar woorden? Echt niet! We behandelen de invloed die bepaalde woorden hebben op jou, jouw omgeving, jouw verleden én toekomst.

Week 4

N

EHBE (Eerste Hulp Bij Emoties)

Een zelfontwikkelde en krachtige methode waarmee je positieve emoties reanimeert, wanneer ze overspoeld worden door voor jou negatieve emoties.

Week 5

N

Familielijn

Geef voorouders hun meegegeven belemmeringen terug en laat schatten die zijn blijven hangen in de familielijn naar je toe stromen.

Week 6

N

De rugzak

Wat draag jij bewust of onbewust met je mee? Je leegt jouw rugzak van de dingen die je niet meer nodig hebt.

Week 7

N

Open up your heart

We gaan aan de slag met jouw onverwerkte pijnen en helen ze. Zo kan de liefde voor jezelf en voor anderen weer moeiteloos stromen.

Week 8

N

Overvloed

We behandelen de definitie van overvloed en je leert hoe je de stroom van overvloed kan starten en behouden in jouw leven.

Week 9

N

Wandeling naar succes

We bekijken naar wat succes voor jou betekent en hoe je de juiste mensen om je heen verzamelt om dat pad te bewandelen.

Week 10

N

Step into your power

Iedereen beschikt over een innerlijke oerkracht. Deze levendige kracht halen we weer naar boven, om je nog sterker te maken.

Week 11

N

Terugblik 11 weken

We blikken terug naar alle behandelde week. Wat weet je nog, wat pas je nog toe, met welke vragen of onduidelijkheden loop je nog.

Week 12

N

Back to the future

Je leert dat je zelf jouw toekomst kan bepalen. Je krijgt alle kennis mee om jouw eigen toekomst bewuster dan ooit, zelf te creëren.

Extra`s

N
 • WhatsApp groep met jouw medecursist gedurende de training
 • Paardencoach sessie (eigen kosten) tussen tussen week 9-10-11
 • Ondersteunende enregetische reiniging
 • Profiel t.w.v 250,-
 • Wekelijkse meditatieopnames
 • Persoonlijke coaching en
 • vooral héél veel leuke cursusdagen of – avonden met resultaten waar je de rest van jouw leven van profiteert!

Prijs – Locatie

Overige informatie

12 weken GEHEELdT naar één GEHEEL

Groepsverband: deze 12-wekelijkse variant wordt op een vaste avond (dinsdag of donderdag avond) in de week gegeven, van 19:00 tot circa 22:00 uur. Belangrijk is dat je bereid bent en de tijd ervoor neemt om echt aan de slag te gaan met de dingen die je leert en de opdrachten dat je meekrijgt.

1 op 1 of samen: in overleg een vaste dag in de week. Het kan of in de ochtend of avonduren

Het snelle tempo maakt deze cursus zeer intensief en tegelijkertijd enorm effectief. Als jij behoefte hebt aan een snelle transformatie, een nieuwe identiteit en voelt dat je niet langer wilt wachten, is deze optie zeker aan te raden.

Belangrijke informatie

 • 12 avonden in groepsverband
 • 6 maanden 1 0p 1 of samen
 • Aan het begin van de training maak je een online profiel
 • Paardencoach sessie (eigen kosten in groepsverband)
 • WhatsApp groep met medecursisten
 • Naslagwerk
 • Op maat gemaakte meditatie-opnamen
 • Jij als deelnemer aan de GEHEELdT naar één GEHEEL training krijgt 2 uur gratis ondersteunende coachingsessie(s) gedurende de training. Dit gebeurt telefonisch of in de praktijk . Daarna kun je coaching sessies boeken met 25% korting in de online agenda.
 • Deze cursus kun je gespreid in 2 -3-4 keer of maandelijks betalen
 • Vraag naar de mogelijkheid om te declareren
 • Datum: elke Dinsdagavond vanaf  7 maart 2023 t/m 23 mei  2023 of donderdagavond 9 maart 2023 tot 25 mei 2023
 • Locatie: Industrieweg 12 2712 LB te Zoetermeer
 • Tijd: Starttijd cursus 19.00  tot 22.00 uur (inloop vanaf 18.30)

Jouw trainer 

Giovanca Hooi

Giovanca Hooi is jouw trainer, begeleider en Oplaadpunt gedurende de Retraite.

“Haar moet je ervaren, voelen en meemaken. Gepassioneerd leert ze haar cliënten wijze levenslessen die direct resultaat hebben én die ze de rest van hun leven meenemen”

Ze is warm, spontaan, gevoelig en leergierig. Ook is ze doelbewust, breed georiënteerd, ondernemend, heeft doorzettingsvermogen, humor en succesvol. Niet te vergeten dat ze ondernemer, coach, trainer, masseuse en spreker is. En ja, Giovanca is moeder en dochter. Kortom: Giovanca is veelomvattend.

Ze zal haar 17 jaar lange ervaring en kennis van coach en trainer op het gebied van Fysieke, Emotionele, Energetische en Mentale processen inzetten en jou inspireren om gemotiveerd en opgeladen met nieuwe kennis én als èèn GEHEEL naar huis te gaan.

Laat je begeleiden, coachen, trainen en ondersteunen door deze professionele, ervaren en warme persoonlijkheid.

Dit zeggen anderen

Top, voorbeelden en het inspelen op de groep waar wij behoefte aan hebben. Tip, blijf doorgaan zoals je nu doet!

Heleen

Deze cursus geeft inzichten in je leven. Ik raad deze cursus aan veel mensen om mij heen aan omdat hij voor mij enorm waardevol is geweest en is.

Mariska

Best confronterend voor mij. Maar wel nuttig. Het geeft heel veel zelf inzichten en je kan het zowel zakelijk als privé toepassen.

Denise

Wat fijn om die meditaties te ontvangen. De affirmaties pas ik thuis vaak toe.

Twan

Veelgestelde vragen

Betalingen

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Een belangrijke ondersteuning van de GEHEELdT naar één GEHEEL training zijn meditaties. Deze meditaties worden op maat gemaakt tijdens de trainingsavonden of -dagen. De meditaties worden ter plekke opgenomen en gedeeld met de groep, zodat ze ook buiten de training om beluisterd kunnen worden, om bijvoorbeeld patronen op een dieper niveau te veranderen.

Deze meditaties mogen niet gedeeld worden met derden, omdat ze specifiek gericht zijn op de dynamiek binnen de groep. Algemene ondersteunende meditaties, ook voor derden, zijn overigens wel te koop, stuur hiervoor een e-mail naar info@jouwoplaadpunt.nl

Wat als ik voortijdig stop met de training?
De betalingsovereenkomst geldt voor de gehele training. Welke betalingsmogelijkheid je ook kiest, het gehele bedrag moet worden voldaan, ook als je zelf besluit de training niet af te maken of vroegtijdig te stoppen. 

 

Wat wordt er verstaan onder vroegtijdig stoppen van de cursus?
De deelname aan de cursus begint op het moment dat het voorbereidings formulier ingevuld en ingediend is op het e-mailadres: info@jouwoplaadpunt.nl. Wanneer je de cursus op eigen verzoek niet volledig afrondt, geldt dit als voortijdig stoppen en blijft het volledige cursusgeld verschuldigd.
Waarom is de training duurder als ik in termijnen betaal?
Betaling in termijnen brengt meer administratie met zich mee. De kosten hiervan worden doorberekend in het termijnbedrag.
Wat als ik een maand niet kan betalen?
Wanneer je door omstandigheden een termijn niet direct kunt betalen, neem dan contact op met Giovanca Hooi. We kijken dan naar een passende oplossing.

Cursusavonden en -dagen – aanwezigheid – verzuim – vakantie

Wanneer zijn de cursusavonden of -dagen?

De groep verschilt per periode van grootte. Vertrouw erop dat de groep zich vormt naar wat jij nodig hebt. De groep is in ieder geval nooit groter dan 8 personen. Zo is er voldoende tijd, ruimte en aandacht voor individuele ondersteuning en begeleiding.

Wat als ik een keertje niet kan?
Als je wegens ziekte of een andere dringende reden niet aanwezig kunt zijn, meld dit dan tijdig bij Giovanca Hooi
Gaat de training door tijdens (school)vakanties?
In principe worden de vakantieweken overgeslagen. Alleen als de gehele groep besluit door te willen gaan tijdens een vakantieperiode, kan dit gezamenlijk besproken worden.

Naslagwerk

Wat voor rol spelen de meditaties?
Een belangrijke ondersteuning van de Reflectietraining zijn meditaties. Deze meditaties worden op maat gemaakt tijdens de trainingsavonden of -dagen. De meditaties worden ter plekke opgenomen en gedeeld met de groep, zodat ze ook buiten de training om beluisterd kunnen worden, om bijvoorbeeld patronen op een dieper niveau te veranderen.

Deze meditaties mogen niet gedeeld worden met derden, omdat ze specifiek gericht zijn op de dynamiek binnen de groep. Algemene ondersteunende meditaties, ook voor derden, zijn overigens wel te koop, stuur hiervoor een e-mail naar info@jouwoplaadpunt.nl

Wat wordt bedoeld met huiswerk?

Iedere trainingsavond of -dag krijg je huiswerk mee. Zo ga je de ene keer aan de slag met wat je zojuist geleerd hebt en een andere keer bereid je je vast voor op de volgende training. Het is aan jezelf om te bepalen hoeveel tijd je hieraan besteedt. Hoe meer aandacht je besteedt aan het huiswerk, hoe dieper de transformatie en de uitwerking van de GEHEELdT naar één GEHEEL training. Zo kan je makkelijker meepraten over het proces dat jij meemaakt en wanneer blokkades zich aandienen, kan ik je direct helpen. Dit is overigens ook erg leerzaam voor de gehele groep.

Overige vragen

Hoe groot is de groep?
De groep verschilt per periode van grootte. Vertrouw erop dat de groep zich vormt naar wat jij nodig hebt. De groep is in ieder geval nooit groter dan 12 personen. Zo is er voldoende tijd, ruimte en aandacht voor individuele ondersteuning en begeleiding.
Waarom moet ik een geheimhoudingsverklaring invullen?

Een nóg betere versie van jezelf kan het best ontstaan in een veilige omgeving. Die omgeving bied ik jou op meerdere niveaus. De geheimhoudingsverklaring zorgt ervoor dat je de vrijheid ervaart om eerlijk naar jezelf en anderen te kijken én om daarover te praten. Zo kan je jezelf zijn, je diepste emoties tonen en bespreken wat je wilt bespreken, zonder je zorgen te maken of je ergens voor te schamen. Alles blijft binnen de groep en iedereen respecteert elkaar en elkaars proces.

Tegen cursisten die zich niet aan de geheimhoudingsverklaring houden, wordt aangifte gedaan (dit is gelukkig nog nooit voorgekomen).

Voor wie is de training geschikt?

De GEHEELdT naar één GEHEEL training is voor iedereen geschikt. Man, vrouw, (vanaf 12 jaar), gelovig, atheïst, ‘spiritueel’ of juist helemaal niet. Dat is het mooie aan deze training; iedereen leert zijn of haar eigen lessen en pakt de dingen op die bij hem of haar passen.

Het is ook mogelijk om een zelf samengestelde groep aan te melden. Denk aan een compleet gezin, een vriendinnengroep, een sportteam, een groep collega’s… Bedrijven bied ik overigens ook op maat gemaakte, kortere versies van de training aan, waarin bijvoorbeeld één thema behandeld wordt. Een originele invulling van een bedrijfsuitje of teambuilding! E-mail naar info@jouwoplaadpunt.nl voor meer informatie hierover.

Door wie wordt deze cursus gegeven?
Giovanca Hooi, heeft deze cursus volledig zelf bedacht, ontworpen en ingericht. Ik ben jouw persoonlijke coach, trainer en begeleider gedurende de hele periode. Lees hier gerust meer over mij. Het kan zijn dat er voor bepaalde onderwerpen een gastdocent aanwezig is ter ondersteuning, dit laat ik vooraf duidelijk aan de groep weten.