Coaching

Coaching

 

Coaching zorgt ervoor dat jij dingen helder op een rijtje krijgt. Door dingen uit te spreken en jezelf te horen praten, krijg jij meer helderheid en inzicht in jezelf, een probleem, een situatie, etc.

Tegelijkertijd zorgt coaching ervoor dat je jezelf leert uiten door jouw hart te luchten.

 “If you do what you’ve always done, you’ll get what you’ve always gotten.”

Welke vragen staan centraal?

Wie ben ik?

Om je gelukkig te voelen moet je weten wie je bent. Wat voel je? Wat denk je? Hoe kom je over op anderen? En wat voor invloed heeft dit op jouw gedrag?

Wat kan ik?

Iedereen wordt geboren met een aantal talenten. Deze zijn al zichtbaar in de kindertijd! Ga maar eens na wat jezelf het liefst deed als kind. Tijdens het coachen kun je deze talenten verder ontplooien. Maar het kan ook zijn dat je graag een eigenschap wilt ontwikkelen waar je niet zo sterk in bent; bijvoorbeeld sociale vaardigheden.

Wat wil ik?

Als je zicht hebt op je gevoelens, gedrag en vaardigheden kun je kijken naar wat jij prettig vindt en wat niet. Waar ligt jouw hart? Wat is jouw passie?

Snel resultaat

Een consult biedt een opening om inzichten en oefeningen in dagelijks leven toe te passen. Het is de bedoeling dat je niet alleen tijdens de consulten, maar juist ook thuis / op het werk / op school aan jezelf blijft werken. Je hebt tenslotte 24 uur per dag met jezelf te maken en pas als je actie onderneemt kun je de vruchten van jouw inspanning plukken.

Per keer per consult kijken we wat je thuis kunt doen aan jouw eigen proces, hiervoor krijg je huiswerk mee. Het huiswerk kan van alles zijn: opruimen, lezen, schrijven, luisteren naar geluidsopnames, het bijhouden van een schema, pauzes inlassen, etc. Bij voldoende motivatie en hoge inspanning kan er al snel resultaat zichtbaar worden.

De duur van een consult

  • 90 minuten

Prijzen

Coaching is een onderdeel van de FEM behandeling. Mocht je nog na een FEM behandeling behoefte hebben aan een aparte coaching gesprek dan is dat mogelijk. € 125,-.

Maak een afspraak

Neem een moment voor jezelf zodat je weer volledig opgeladen datgene kan blijven doen waar jij het beste in bent.