Mentale behandelingen

“Change the way you look at things and the things you look at change.” 

Wayne Dyer

Wat houdt een mentale behandeling in?

John Patrick zei “Pain makes man think. Thought makes man wise. Wisdom makes life endurable.”

Ik ben van mening dat de mens op zoek gaat naar hulp als hij pijn begint te ervaren of dat wat hij doet geen voldoening meer geeft. Tijdens de mentale behandeling help ik je bewust te worden van je gedachten waardoor je wijzer wordt en begrijpt waarom je je laat “LIJDEN” door je ego, je niet buiten de lijntjes durft te kleuren en dat je onbewust toch zelf de kracht hebt om het heft in eigen handen te nemen om het leven eindelijk draaglijk en fijn voor jezelf te maken.

Louse L Hay zegt: “I do not fix problems, I fix my thinking and the problems will fix themselves”

 

Pain makes man think. Thought makes man wise. Wisdom makes life endurable!!!”

De mentale behandelingen die gebruikt kunnen worden tijdens de FEM behandeling, cursussen, workshops en trainingen om een betere versie van jezelf te worden.

Workshops

Elke maand wordt een workshop van ongeveer 2 uur gegeven die onderdeel is van de Reflectietraining.  Klik op meer informatie voor de kalender overzicht.

Vraag je werkgever naar de vergoedingsmogelijkheden voor deze sessie

Trainingen

Drie keer per jaar wordt de Reflectietraining gegeven. Het is een programma van 13 weken met 13 verschillende thema`s waarin je jezelf gaat herontdekken.

Vraag je werkgever naar de vergoedingsmogelijkheden voor deze sessie

Coaching

Tijdens een coaching sessie staan een aantal vragen centraal. Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Je krijgt na de sessie handvatten mee om thuis verder aan de slag te kunnen.

Vraag je werkgever naar de vergoedingsmogelijkheden voor deze sessie

Communicatiestijlen

Iedereen heeft een andere communicatiestijl, verbaal en non-verbaal. Door deze online test te doen krijg je inzicht in jouw communicatiestijl en in die van de belangrijke mensen om je heen. Dat zorgt voor meer begrip, bewuste afstemming en betere communicatie.

Vraag je werkgever naar de vergoedingsmogelijkheden voor deze sessie 

Meditatie

Je kunt dagelijks mediteren of je kunt van je leven een meditatie maken. Mediteren is een krachtig instrument om je bewust te worden van jezelf, het hier en het nu. Er zijn verschillende vormen van meditatie, het is belangrijk om erachter te komen welke vorm het beste bij jou past. Ik maak gebruik van de begeleidende meditatie die op maat gemaakt is voor jou. In de shop is een algemene meditatie gratis te downloaden.

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)

Waarom volg jij je hartenwens nog steeds niet? Welke overtuigingen, gedachtenpatronen of gedragingen ben je je niet van bewust Door NLP toe te passen, word je bewust van je waarnemingen, gedachtenpatronen en gedrag.

Vraag je werkgever naar de vergoedingsmogelijkheden voor deze sessie

Wist je dat?

  • De behandelingen en sessies online of in de praktijk vergoed worden door de onderaan vermelde ziektekostenverzekeraars. (mits je aanvullend verzekerd bent voor natuurgeneeskundige behandelingen)
  • Je je werkgever kan vragen naar vergoedingsmogelijkheden voor de behandelingen, sessies, cursussen, workshops en trainingen.
  • Jij als ondernemer de behandelingen, sessies, cursussen, workshops en trainingen op kunt voeren als bedrijfskosten?

Disclaimer:

Wij zijn geen helderzienden en kunnen de toekomst niet voorspellen!   Wij zijn geen arts, en kunnen en mogen geen diagnoses stellen. Bij bepaalde ziektebeelden adviseer wij altijd contact op te nemen met je (huis)arts. De behandelingen helpen je vitaler, energieker en lekkerder in je vel te laten voelen.

Meest gestelde vragen

In de loop der jaren kreeg ik veel vragen. De meest gestelde vragen en antwoorden kun je hier vinden. Zit je vraag er niet tussen? Stel dan per mail info@jouwoplaadpunt.nl  je vraag, zodat deze ook toegevoegd kan worden.