Reiki

Reiki

 Eindelijk heeft de moderne wetenschap de filosofie – dat we omgeven zijn door een ongelooflijk levendig Universum dat opgebouwd is door energie bewezen

Deze filosofie maakt al eeuwen deel uit van de Indiase, Tibetaanse en Chinese cultuur.

Ieder mens staat vanaf de geboorte in verbinding met die universele levensenergie. Gaandeweg ontwikkel je patronen, overlevingsmechanismen en blokkades die ervoor zorgen dat die verbinding niet meer voelbaar is.

Een Reiki behandeling zorgt ervoor dat de verbinding met de universele energie hersteld wordt. Hierdoor worden blokkades en/of energetische disbalans in jou gecorrigeerd. Hierdoor verminderen (en verdwijnen soms) lichamelijke klachten.

Giovanca Hooi is Reiki Level 2 practitioner

Reiki wordt gebruikt om de verbinding tussen jou en de universele energie opnieuw te activeren, stimuleren en harmoniseren.

   

  Reiki zoekt de oorzaak

  Als we pijn ervaren kan dit een signaal zijn van lichamelijke of geestelijke problemen of een combinatie hiervan. Als pijn zich fysiek manifesteert en de oorzaak van de pijn ligt in het onderbewustzijn, dan is er sprake van onverwerkte emoties (psychosomatisch). Het zijn onverwerkte emoties die we als fysieke klachten ervaren.

  Reiki is een eenvoudige doch effectieve behandelingsmethode, waarbij met handoplegging en symbolen gewerkt wordt. De bedoeling van de behandeling is om blokkades en/of energetische disbalans te corrigeren. Hierdoor verminderen de klachten en in sommige gevallen verdwijnen deze volledig. Reiki zoekt en corrigeert het waarom je de verbinding hebt verloren en waarom je, niet langer je hart volgt. Reiki wordt gebruikt om de verbinding tussen jezelf en de universele energie te activeren, stimuleren en harmoniseren.

  Lichamelijke of energetische blokkades

  Bij lichamelijke klachten of pijnen betekent dat de energie op die plek geblokkeerd is. Tijdens een behandeling legt de therapeut zijn/haar handen op de plaats waar je pijn ervaart. De kosmische energie wordt via de handen van de behandelaar, op de plaats van de pijn gelegd en Reiki wordt vrijgelaten.

  Ook op energetisch niveau kunnen blokkades zitten. De blokkades op het energetisch niveau kunnen zijn:

  • karmisch (dit heeft invloed op ons handelen)
  • mentaal (een bepaalde denkwijze of overtuiging)
  • emotioneel (door een ingrijpende of traumatische ervaring)
  • energetisch (door invloeden van buitenaf)

  Dit Reiki proces kan ook op afstand plaatsvinden.

  Reiki behandeling

  • Duur: 60-90 minuten.
  • Via Zoom of Teams of in de praktijk.
  • Sessie wordt opgenomen en opgestuurd.
  • Tijdens de FEM kan gebruik worden gemaakt van Reiki.
  • De sessie is geschikt voor mannen, vrouwen en kinderen.
  • Te declareren via de aangesloten ziektekostenverzekeraars*

  Disclaimer:

  Ik ben geen helderziende en kan de toekomst niet voorspellen!

  Ik ben geen arts, en kan en mag geen diagnoses stellen. Bij bepaalde ziektebeelden adviseer ik altijd contact op te nemen met je (huis)arts. Mijn behandelingen helpen je vitaler, energieker en lekkerder in je vel te laten voelen.

  Prijzen

  Een Reiki behandeling wordt aangeboden voor € 80,- per uur

  Disclaimer:

  Vanwege de remmende effecten van herbeleving is deze therapie minder geschikt voor mensen die emotie-onderdrukkende medicijnen, slaapmiddelen of drugs gebruiken. De therapie is ook minder geschikt voor mensen die psychotisch zijn of er erg vatbaar voor zijn.

  Maak een afspraak

  Neem een moment voor jezelf zodat je weer volledig opgeladen datgene kan blijven doen waar jij het beste in bent.