Regressie therapie

Regressie Reïncarnatie & Hypnose therapie 

Regressie/Reïncarnatietherapie is een inzicht gevende therapie. Het geeft inzicht in de ervaringen uit het verleden, en de verbanden met je eventuele huidige problemen die je toekomstige plannen belemmeren. Doordat er gebruik gemaakt wordt van Hypnose technieken ben je in staat om tijdens de sessie te ervaren wat er gebeurd is en waarom. De inzichten die je opdoet zullen de kwaliteit van je leven verbeteren.

Je maakt het volledige proces van herbeleving bewust mee

Hypnose

Hypnose kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden.

  • Het verdiepen van de trance. Sommige instructies werken niet of minder goed bij een lichte vorm van hypnose. Dit kan nadelig zijn voor de resultaten. Daarom worden technieken gebruikt om een persoon nog verder in trance te laten gaan.
  • Als inductie. Tijdens inductie worden er suggesties gegeven in de vorm van allerlei oefeningen.
  • Om een gewenst doel te bereiken. Veranderingen in het denken kunnen nu tot stand worden gebracht. Het kan helpen om van fobieën, paniekaanvallen, verslavingen af te komen of te stoppen met roken.

Dus door het gebruik van hypnose of trance, kunnen veranderingen in het denken teweeg worden gebracht. Spanningen kunnen bijvoorbeeld worden verminderd, pijn kan draaglijker worden, angsten kunnen worden weggenomen en ongewenste gewoonten kunnen veranderen.

Regressie & Reïncarnatie

Elke klacht, fysiek, mentaal, energetisch of emotioneel die je nu ervaart heeft ergens zijn oorsprong. Door middel van een regressietherapie sessie kom je weer in contact met die pijnlijke, traumatische ervaring(en), onverwerkte gebeurtenissen uit het verleden (bewust of onbewust) en lichamelijke klachten die in verschillende levensfasen zijn ontstaan. Dit kan gebeurd zijn in het huidige leven of in één van de vorige levens. Het hele proces van herbeleving maak je bewust mee.

Regressietherapie ontvouwt zich tot reïncarnatietherapie wanneer de oorsprong in vorige leven(s) ligt. Regressie betekent teruggaan in de tijd.

Om regressietherapie te ondergaan, wordt altijd hypnose gebruikt, zodat je in een “trance” kunt komen.

Regressie therapie sessie

 • Duur: tussen 60 en 180 minuten.
 • Via Zoom of Teams of in de praktijk.
 • Sessie wordt opgenomen en opgestuurd.
 • Tijdens de FEM kan gebruik worden gemaakt van een regressie therapie sessie voorafgaande .
 • De sessie is geschikt voor mannen, vrouwen en kinderen.
 • Te declareren via de aangesloten ziektekostenverzekeraars*

Disclaimer:

Ik ben geen helderziende en kan de toekomst niet voorspellen!

Ik ben geen arts, en kan en mag geen diagnoses stellen. Bij bepaalde ziektebeelden adviseer ik altijd contact op te nemen met je (huis)arts. Mijn behandelingen helpen je vitaler, energieker en lekkerder in je vel te laten voelen.

Prijzen

Een Regressie therapie sessie wordt aangeboden voor € 150,- per sessie

Disclaimer:

Vanwege de remmende werking van herbelevingen is deze therapieën minder geschikt voor mensen die emotie-onderdrukkende medicijnen, slaapmiddelen of drugs gebruiken. De therapie is ook minder geschikt voor mensen die psychotisch zijn of daar erg gevoelig voor zijn. 

Maak een afspraak

Neem een moment voor jezelf zodat je weer volledig opgeladen datgene kan blijven doen waar jij het beste in bent.