Energetische emotionele behandelingen

Wanneer heb jij een emotionele of energetische detox gedaan? Bij detoxen denken we meestal aan het fysieke lichaam. Onze emoties en energie systeem hebben ook op zijn tijd een detox nodig. Hieronder lees je over een aantal energetische detox methodes die gebruikt kunnen worden tijdens de FEM behandeling of als losse sessies.

Waarom een energetische emotionele behandeling?

Er wordt meestal alleen gekeken naar dat wat we kunnen zien, aanraken en voor onze ogen waarneembaar is. Er echter is meer!

We hebben allemaal een onzichtbaar gedeelte “energie” genoemd, het emotionele en onderbewuste gedeelte. Het is ook van belang om deze onzichtbare delen, schoon te maken, herprogrammeren en vooral te helen. Door deze onzichtbare delen worden er op fysiek niveau ook veranderingen zichtbaar.

Wanneer je je onbewuste programma’s herprogrammeert, merk je ook veranderingen in je zienswijze en gedrag in het dagelijks leven.

**Vanwege de remmende effecten van herbeleving zijn deze therapieën minder geschikt voor mensen die emotie-onderdrukkende medicijnen, slaapmiddelen of drugs gebruiken. De therapie is ook minder geschikt voor mensen die psychotisch zijn of er erg vatbaar voor zijn.

“Alles is energie. Het is belangrijk om ook het onzichtbare deel van jezelf aandacht te geven en te helen!”

De energetische en emotionele gebruikte technieken tijdens de FEM behandeling, ook als losse sessie beschikbaar

Reading

Alles en iedereen heeft een aura of energieveld om zich heen. Hierin ligt alle informatie van jouw huidige en voorgaande leven(s) opgeslagen. Door het lezen van dit aura of energieveld wordt informatie over wat er op dat moment gaande is in jouw leven waargenomen.

Healing

 Jouw energieveld kan worden vervuild met energieën, emoties en gevoelens van de mensen om je heen. Met een healing wordt  alles wat niet bij jou hoort uit jouw energieveld gehaald. Hierdoor kom je lekkerder in je vel te zitten en voel je je vitaler en energieker. 

DoTERRA Aromatherapie

De essentiële oliën van doTERRA kunnen ter ondersteuning van de FEM massage ingezet worden. Het inhaleren van deze aroma’s heeft intens en snel effect, de geuren kunnen een krachtige, positieve respons geven.

Emotioneel Evenwicht

Deze methode is gestoeld op Kinesiologie; het bevorderen van welzijn op alle niveaus van gezondheid. Met een spiertest spoor ik oorzaken van stress op, om deze vervolgens weg te nemen met behulp van affirmaties en meridiaan-punten.

Reiki

Met deze behandelingsmethode worden blokkades en/of energetische disbalans in jouw energie gecorrigeerd. Hierdoor verminderen (en verdwijnen soms) lichamelijke klachten. Ik gebruik Reiki om de verbinding tussen jou en de universele energie te activeren, stimuleren en harmoniseren.

Chakra Balancing

 Blokkades uit je chakra’s worden weggehaald, zodat jouw energie weer optimaal kan stromen. Hierdoor kijk je anders naar het leven en trek je mensen, gebeurtenissen en situaties aan waarbij jij je prettig en veilig voelt.

Tarotkaart Legging

Tarotkaart legging is een mooi instrument om je bewust te maken van de rode draad in je leven. De kaarten vertellen onder andere welke delen van je persoonlijkheid en leven jij momenteel verwaarloost, wat voor invloed het op je toekomst heeft,…

B.A.R.S.

Meerdere energiebanen op het hoofd vormen 32 punten die, als ik ze zachtjes aanraak, alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen. Ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties én overwegingen die jouw ontwikkeling blokkeren.

Voice Dialogue

Met Voice Dialogue wordt gecommuniceerd met jouw sub-persoonlijkheden. Zo wordt duidelijk  waarom je bepaald gedrag wel of niet vertoont zodat de balans in jezelf weer hersteld kan worden, zodat je minder vaak in conflict komt met jezelf.

Regressie, Reïncarnatie & Hypnose therapie

Onverwerkte gebeurtenissen uit het verleden (bewust of onbewust) kunnen lichamelijke, emotionele en geestelijke problemen veroorzaken. Deze gebeurtenis(sen) worden opnieuw ervaren zodat oude pijnen en overbodige overtuigingen opgelost kunnen worden.

Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion® is ontwikkeld door Jonette Crowley en betekent letterlijk het versmelten van de ziel met het lichaam.

  

Systeem opstelling

Heb je weleens het gevoel niet in de familie/werk/relaties dynamiek te passen. Je hebt het gevoel niet gehoord of gezien te worden. Ook het gevoel niet te weten wat je plek is in de dynamiek van de bovengenoemde? Met een sessie kunnen we samen kijken waar je staat en de eventuele dynamiek herstellen.