Behandelingen

Behandelingen 

Giovanca Hooi en de opladers van Jouwoplaadpunt werken vanuit de Holistische en Complementaire principes.

Wij geloven in het “geheel”! Dat alles met elkaar in verbinding staat.

Als iemand ergens emotionele, energetische disbalans, psychische, mentale, fysieke klachten of simpelweg niet lekker in zijn/haar vel zit ligt de oorsprong van “het probleem” ergens anders.

Daarom is het van belang om naar het geheel te kijken.

Ervaring heeft geleerd dat als één gebied behandeld wordt, of het energetisch, emotioneel, mentaal of fysiek is dat er verandering, heling, genezing en/of verlichting op alle andere niveaus zullen plaatsvinden.

 Hieronder een overzicht van alle behandelingen bij Jouwoplaadpunt en Jouwpuurheid.  

 

Alle behandelingen op een rij

Fysieke behandelingen

Emotionele behandelingen

Energetische behandelingen

Mentale behandelingen

Wist je dat?

  • De behandelingen en sessies online of in de praktijk vergoed worden door de onderaan vermelde ziektekostenverzekeraars. (mits je aanvullend verzekerd bent voor natuurgeneeskundige behandelingen)
  • Je je werkgever kan vragen naar vergoedingsmogelijkheden voor de behandelingen, sessies, cursussen, workshops en trainingen.
  • Jij als ondernemer de behandelingen, sessies, cursussen, workshops en trainingen op kunt voeren als bedrijfskosten?

Disclaimer:

Wij zijn geen helderzienden en kunnen de toekomst niet voorspellen!   Wij zijn geen arts, en kunnen en mogen geen diagnoses stellen. Bij bepaalde ziektebeelden adviseren wij altijd contact op te nemen met je (huis)arts. De behandelingen helpen je vitaler, energieker en lekkerder in je vel te laten voelen.

Meest gestelde vragen

 In de loop der jaren kreeg ik veel vragen. De meest gestelde vragen en antwoorden kun je hier vinden. Zit je vraag er niet tussen? Stel dan per mail info@jouwoplaadpunt.nl  je vraag, zodat deze ook toegevoegd kan worden.

 

Disclaimer:

Vanwege de remmende effecten van herbeleving is deze therapie minder geschikt voor mensen die emotie-onderdrukkende medicijnen, slaapmiddelen of drugs gebruiken. De therapie is ook minder geschikt voor mensen die psychotisch zijn of er erg vatbaar voor zijn.